Visar alla 23 resultat

Olaplex-banner

OLAPLEX

Olaplex är en populär och högt eftertraktad hårvårdsprodukt som används för att reparerar och stärka skadat hår. Produkten har revolutionerat hårvårdsbranschen genom sin förmåga att återställa och förbättra hårets struktur från insidan. Olaplex innehåller en unik teknologi som hjälper till att reparerar bindningarna i håret som kan ha skadats av kemiska behandlingar, värme och andra faktorer som kan påverka hårets hälsa.

Hjälp hårets atomer med Olaplex Primer

I håret finns svavelbindningar som ser till att håret behåller sin struktur och styrka.
Svavelbindningar är kopplingar som uppstår mellan svavelatomer som finns i hårets proteinstruktur. De absolut vanligaste svavelbindningarna är den som bildas mellan två cysteinmolekyler kallas för disulfidbindningarna.

När håret utsätts för hårda påfrestningar som värmebehandlingar, färgning eller permanent så skadas svavelbindningar och deras egenskaper försvagas vilket kan leda till volymlöst, matt och sprött hår. Med Olaplex Primer No.0 och Olaplex intensiva hårvårdsbehandling No.3 får du en oöverträffad hemmabehandling som hjälper ditt hår återfå sin forna kraft.

Olaplex Shampoo – rengör och vårda håret

Olaplex Schampo No.4 är ett schampo som inte bara rengör utan som också som även ger omfattande vård till håret. Schampot har ingredienser som inte bara reparerar och skyddar skadat hår – det bidrar även till att stärka dess struktur genom att sammanlänka brutna svavelbindningar. Du får ett mjukt och glänsande hår som är mindre benäget att gå av och få kluvna toppar.

Olaplex No.4 är speciell då produkten har en världsledande förmåga att återställa fuktbalansen i håret. Håret ser inte bara friskare ut utan blir också lättare att forma och hantera. Schampot kan användas dagligen och är mycket drygt.

Rea!
800 kr
Rea!
227 kr
Rea!
Rea!

Glömde du något? Dina varor väntar fortfarande i din kundvagn!

Hej, Vi saknar dig! Du har fortfarande artiklar i din kundvagn, och vi ville påminna dig om det. 😊 Är det något speciellt du letade efter? Klicka här för att återgå till din kundvagn och slutföra ditt köp nu Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp. Vi är här för att göra din shoppingupplevelse smidig! Tack för att du väljer oss. Vänliga hälsningar,