Skip links

Frakt- och leveranssätt

Leverans och frakt:

Bellehem.se levererar inom Sverige. Leveranstiden tar mellan 2-5 arbetsdagar beroende på valt fraktsätt och postnummer. Vi kan tyvärr inte påverka eventuella förseningar hos fraktbolaget. Vid sådana leveransförseningar fortsätter vi att bevaka beställningen. Om inte annat särskilt avtalats och en leverans är oskäligt försenad, och detta inte beror på dig som kund, har du rätt att häva köpet helt kostnadsfritt. Vänligen kontrollera att leveransuppgifterna såsom adress och telefonnummer stämmer innan du slutför köp. Det går tyvärr inte att ändra dessa uppgifter efter att beställningen blivit packad & skickad. Det är alltid du som kund som ansvarar för att du uppger rätt uppgifter vid beställningens slutförande.

Ombud:

Beställningar från Bellehem.se levereras med Postnord. Notera att ditt postnummer avgör om du kan välja detta fraktalternativ. Vi levererar inte på söndagar så din beställning kommer att levereras under följande arbetsdag. Om du har gjort flera beställningar samma dag med samma leveransmetod kan dina beställningar packas i ett paket. Denna leveransen är ett miljöeffektivt alternativ

 

Hämtas i butik 

Du kan även hämta din beställning på Claudes klippotek på Engelbrektsvägen 46, 177 51 Järfälla. Du får ett mejl inom 2 timmar när paketet är klart att hämtas. Hämta inom 3 dagar. Beställningar gjorda efter 15.00 på en lördag kan hämtas på måndagen därefter.  

This website uses cookies to improve your web experience.
Hem
Konto
0
Sök