Visar 1–50 av 90 resultat

Kérastase

Kérastase – shampoo och hårvård av högsta klass

I en värld där hårrutinerna enbart handlade om hygien uppfann Kérastase vård för håret. Alltsedan 1964 har varumärket representerat det bästa inom shampoo och lyxhårvård och har satt en ny standard inom professionell hårvård med personligt anpassade rutiner och lyxiga upplevelser i hårsalongen. Vår unika mission är att förvandla håret till den mest värdefulla skönhetstillgången av alla.

Vi kombinerar vår ingående kunskap om frisörer och deras kunder för att föreställa oss en värld av hårvårdsprodukter som överträffar förväntningarna. Våra expertforskare gör det till verklighet. Kérastase har lanserat många av dagens mest älskade hårprodukter. Som pionjär inom hårvård har Kérastase lanserat det 1:a vårdbadet, den 1:a vården för hårbotten, den 1:a vårdmasken och det 1:a vårdserumet. Våra avancerade laboratorier utvecklar ikoniska produkter som fortsätter att omdefiniera anpassning och excellens i hårvård, såsom Fusio-Dose, Genesis, Blond Absolu och Curl Manifesto.

Kérastase – en pionjär inom hårvård

Kérastase har flertalet hårvårdsprodukter som gör ditt hår friskt, starkt och glänsande. Förutom schampo finns olika serier av balsam, inpackningar, hårolja, stylingprodukter och serum – alla speciellt framtagna och designade för att passa de flesta olika hårtyper.

Det finns exempelvis en serie hårvårdsprodukter för blonderade och gråa hår och en annan för att motverka håravfall och avbrutna hårstrån.

Vad än du behöver har Kérastases en passande produkt. I Kérastases utbud finns svaret på dina hårproblem. Här kan du hitta lösningen så att även du kan njuta av silkeslent och vackert hår varje dag. Köp produkter från Kérastase och prova själv!

Rea!
Det ursprungliga priset var: 900 kr.Det nuvarande priset är: 760 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 899 kr.Det nuvarande priset är: 600 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 1,000 kr.Det nuvarande priset är: 820 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 970 kr.Det nuvarande priset är: 820 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 950 kr.Det nuvarande priset är: 780 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 1,000 kr.Det nuvarande priset är: 800 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 800 kr.Det nuvarande priset är: 590 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 1,450 kr.Det nuvarande priset är: 1,050 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 1,450 kr.Det nuvarande priset är: 1,050 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 1,390 kr.Det nuvarande priset är: 990 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 1,750 kr.Det nuvarande priset är: 1,450 kr.

Glömde du något? Dina varor väntar fortfarande i din kundvagn!

Hej, Vi saknar dig! Du har fortfarande artiklar i din kundvagn, och vi ville påminna dig om det. 😊 Är det något speciellt du letade efter? Klicka här för att återgå till din kundvagn och slutföra ditt köp nu Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp. Vi är här för att göra din shoppingupplevelse smidig! Tack för att du väljer oss. Vänliga hälsningar,