Visar alla 16 resultat

COLOR WOW –  THE POWER OF WOW

Color Wow är varumärket som tagit färgbevarande produkter till en helt ny nivå. En kompakt hårserie som är exemplarisk för färgat och behandlat hår och som har vunnit över 70 st utmärkelser för sina innovativa produkter inom care och styling. Alla produkter har unika formuleringar som är noga framtagna för att ge dig de bästa förutsättningarna för att håret ska bli WOW!

Raise the roots

Vill du ge ditt hår ett extra lyft? Raise the roots spray från Color Wow ger volym från rötterna utan att ge en klibbig eller stel känsla. Det räcker med att du sprayar på morgonen för att få ett resultat som håller hela dagen lång. Självklart har sprayen både UV- och värmeskydd så att du kan styla håret utan att det tar skada. Dessutom är sprayen helt vegansk. Applicera vid hårrötterna i torrt eller fuktigt hår och aktivera sedan med fön för bästa resultat.

Bombshell Volumizer

Med Bombshell Volumizer från Color Wow kan du få en fantastisk volym. Bombshell Volumizer ger stadga utan att torka ut eller tynga ner håret. Det är ett innovativt och veganskt recept med bambu som gör Bombshell Volumizer så unikt. Den är enkel att använda. Pumpa cirka två till tre gånger och applicera Bombshell Volumizer jämnt med kam i nytvättat fuktigt hår. Låt sedan håret självtorka eller föna. Bombshell Volumizer innehåller värmeskydd.

Color Wow – Style on steroids

Detta är en volymbyggande hårspray från Color Wow som verkligen gör skäl för sitt goda rykte. Style on steroids är värmeskyddande och vegansk så du kan använda den med gott samvete både mot ditt hår och naturen. Formulan är lätt och gör att ditt hår känns naturligt fylligare. Precis som alla andra Color Wow produkter hjälper Style on steroid till att behålla färgen i ditt behandlade hår.

Glömde du något? Dina varor väntar fortfarande i din kundvagn!

Hej, Vi saknar dig! Du har fortfarande artiklar i din kundvagn, och vi ville påminna dig om det. 😊 Är det något speciellt du letade efter? Klicka här för att återgå till din kundvagn och slutföra ditt köp nu Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp. Vi är här för att göra din shoppingupplevelse smidig! Tack för att du väljer oss. Vänliga hälsningar,